Integrala Manuscriselor Cantemir la aniversarea TMK-ARTROM

Paul Tudor, Presedintele Fundatiei Internationale Dimitrie Cantemir

Paul Tudor, Presedintele BESTA si al Fundatiei Culturale TUDOR, a luat parte la manifestarile festive prilejuite de aniversarea a 30 de ani de la infiintarea societatii TMK – ARTROM Slatina si a 10 ani de la preluarea companiei TMK-ARTROM de catre Grupul TMK, lider mondial in productia de tevi din otel.

Evenimentul s-a desfasurat la Slatina in data de 22 septembrie 2012 si s-a bucurat de participarea unor inalte personalitati precum: Premierul Romaniei – Victor Ponta, Excelenta Sa, Ambasadorul Federatiei Ruse în Romania – Oleg Malginov, Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri – Daniel Chitoiu, Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri – Mihai Voicu, Norica Nicolai – Europarlamentar si Membru în Comisia Parlamentului European pentru Relatia cu Rusia etc.

 

Integrala Manuscriselor Cantemir  sponsorizata de TMK-ARTROM si  asezata intr-un cufar din lemn de nuc sponsorizat de MOBEXPERTAutoritatile locale judetene au fost reprezentate de catre presedintele Consiliului Judetean Olt – Paul Stanescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt – Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt – Ioan Ciugulea, prefectul judetului Olt – Eugen Ionica, subprefectul de Olt – Virgil Delureanu.

Cu ocazia acestei duble aniversari, a avut loc prezentarea editiei de lux a INTEGRALEI MANUSCRISELOR CANTEMIR, editie sponsorizata de TMK ARTROM.

Editia de lux a INTEGRALEI MANUSCRISELOR CANTEMIR contine, in prezent,  25 volume tiparite color, in conditii exceptionale, pe hartie de 130 g/mp, coperti imbracate in piele de vitel originala, cu timbru sec si portretul si semnatura lui Dimitrie Cantemir in folio auriu.

Integrala Manuscriselor Cantemir, sponsorizata de TMK-ARTROM si asezata intr-un cufar din lemn de nuc sponsorizat de MOBEXPERT, a fost oferita in dar Premierului Victor PONTA, care o va expune in biblioteca din Palatul Victoria.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s