Centenarul Marii Uniri

Fundatia Internationala Dimitrie Cantemir desfasoara actitivitati pe plan intern si international pentru sustinerea culturii, istoriei si identitatii neamului  romanesc.

In anul 2018, in pregatirea evenimentului istoric “100 de ani de la Marea Unire”, Fundatia noastra are in program mai multe proiecte dedicate CENTENARULUI:

  1. Seminarul “2500 de ani de istorie în Europa, 100 de ani de la Marea Unire a românilor”- organizat in mai multe capitale europene;
  2. Editarea “Monumenta Romaniae Historica”, 100 de volume, lucrare monumentala care cuprinde manuscrise inedite despre geneza poporului roman;
  3. Editarea “Istoriile românilor, 150 de pagini” – sinteza Monumenta Romaniae Historica cu descrierea fiecarui volum in parte.
  4. Construirea Coloanei Infinitului Recunostintei, intr-o piata a Capitalei.
  5. Realizarea filmului documentar Rolul Masoneriei Române în Marea Unire 

Cum va puteti implica?

Va invitam sa deveniti partenerul nostru in acest frumos proiect despre neamul romanesc si valorile culturale si istorice ale poporului roman, “Centenarul Marii Uniri”..

Persoanele juridice pot sustine proiectul fundatiei prin donarea unei cote de 20% din impozitul pe profit (Contract sponsorizare) iar persoanele fizice prin donarea unei cote de 2% din impozitul pe venit (Declaratia 230).

Ne face placere sa promovam numele sponsorilor care sustin cultura si istoria tarii noastre. Va rugam sa ne scrieti pe office@fundatiacantemir.ro pentru mai multe informatii despre proiect, implementare si metodele de promovare.